Normes de seguretat i higiene en posar en marxa un programa de neteja

normes neteja

NORMES DE SEGURETAT I HIGIENE EN POSAR EN MARXA UN PROGRAMA DE NETEJA Assegurar-nos que els dispositius de seguretat de les escales de tisora estiguin en bones condicions d´ús. No parar-se a l’últim esgraó. Recolzar l’escala sobre una base segura Manejar l’equip elèctric amb les mans seques. No deixar mai els cables d’extensió tirant de la corda. Desconnectar primer l’interruptor … Llegir més

Desinfecció e higienització a hospitals

desinfecció hospitalaria

NETEJA HOSPITALÀRIA (neteja centres de salut): NETEJA I DESINFECCIÓ EN ÀREES CRÍTITQUES En aquestes àrees és recomanable una estricta neteja i desinfecció. Aquest és un punt clau en la prevenció i control de la infecció. Per la planta física existeixen 2 tècniques: Neteja i desinfecció recurrent: es fa diàriament i es repeteix 2 o més vegades al dia segons les condicions … Llegir més

Desinfecció i higienització en centres esportius

neteja hospitals

LA DESINFECCIÓ DE PISCINES, DUTXES, LAVABOS I VESTUARIS DE CENTRES ESPORTIUS Tots sabem que l’aigua estancada és un medi de cultiu excel·lent pel creixement de nombrosos microorganismes, i per tant, resulta molt fàcil la seva contaminació. Com a conseqüència, és imprescindible una desinfecció en profunditat per evitar aquesta contaminació microbiologia en revestiments de: piscines, canonades per on circula l’aigua, sanitaris, … Llegir més

L’Agència Catalana de Salut edita ‘La guia de pràctiques correctes d’higiene per a restaurants’

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha publicat una guia de pràctiques correctes d’higiene adreçada a tots els professionals de la restauració. Aquest document recull una sèrie de pautes per minimitzar els factors de risc en la manipulació d’aliments i l’elaboració de plats, amb l’objectiu d’aconseguir un alt nivell de seguretat i higiene en establiments que ofereixen aliments al … Llegir més