En SERVEIS DE PERSONAL I NETEJA, s.l. materialitzem el nostre compromís amb la qualitat, el medi ambient, la seguretat i salut en el treball i la responsabilitat social mitjançant la certificació de la gestió que realitzem d’aquests àmbits en l’empresa.

SERVEIS DE PERSONAL I NETEJA, s.l. és una empresa moderna i incorporem en la nostra gestió les tendències que imposa el mercat, la legislació i la societat per a donar una resposta completa als mateixos i continuar sent una empresa capdavantera i útil per a la societat.

Si necessites més informació pots descarregar els següents PDF sobre el codi de conducta i la responsabilitat social de SERVEIS DE PERSONAL I NETEJA, s.l.:


Per aquest motiu si vols aportar algun suggeriment omple aquest formulari:


Serveis de Personal i Neteja, S.L.Finalitat: Formar part de la borsa de treball de Servinet.
Legitimació: Consentiment de l'interessat (otorgat al moment de l'enviament del formulari)
Cessions: Només es preveuen les cessions per obligació legal o requeriment judicial
Conservació: Les seves dades es conservaran durant 2 anys o fins que es demani l'oposició a les mateixes Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment, dirigint-se a josep@servinet.cat Si considera que el tractament de les seves dades no s'ajusta a la normativa, pot acudir a l'Autoritat de Control (www.aepd.es).
Informació adicional: Consulta la nostra política de privacitat.