En SERVEIS DE PERSONAL I NETEJA, s.l. materialitzem el nostre compromís amb la qualitat, el medi ambient, la seguretat i salut en el treball i la responsabilitat social mitjançant la certificació de la gestió que realitzem d’aquests àmbits en l’empresa.

SERVEIS DE PERSONAL I NETEJA, s.l. és una empresa moderna i incorporem en la nostra gestió les tendències que imposa el mercat, la legislació i la societat per a donar una resposta completa als mateixos i continuar sent una empresa capdavantera i útil per a la societat.

Si necessites més informació pots descarregar els següents PDF sobre el codi de conducta i la responsabilitat social de SERVEIS DE PERSONAL I NETEJA, s.l.:


Per aquest motiu si vols aportar algun suggeriment omple aquest formulari:


Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat

Tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a SERVEIS DE PERSONAL I NETEJA SL estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexacte o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.