Serveis de neteja de centres educatius


Neteja centres educatius lleidaNeteja centres educatius lleida

Un dels principals reptes per una empresa de professionals del sector de la neteja és la desinfecció dels centres escolars, centres educatius i llars d’infants. Cal fer una desinfecció eficaç de qualsevol superfície que estigui en contacte amb les persones per evitar transmetre contaminació, i més, si parlem de nens.

El nivell d’exigència pel que fa a manteniment de servei de neteja a escoles o centres educatius per part de Servinet és un dels més alts, és per això, que oferim un servei amb el màxim nivell de qualitat.

Som especialistes en neteges de centres escolars i llars d’infants. Tenim cura tant de la neteja de manteniment de les àrees comunes com de la neteja de les aules de jocs, sorrals, pissarres, etc.

Com treballem en un centre escolar?

Sempre que sigui possible, procurem oferir el servei de neteja en centres educatius fora de l’horari escolar per tal de no molestar els nens i als professors, ens organitzem en torns de tarda per tal que el centre estigui en les millors condicions el dia següent.

Durant els períodes de vacances escolars, aprofitem per fer la neteja a fons de les instal·lacions i de les àrees que necessiten un tipus de neteja i manteniment més específic (cuines, patis, laboratoris, etc.)


Adaptem els productes idonis i menys corrosius però efectius per fer una desinfecció de les àrees més contaminades utilitzant la maquinària més adequada en cada cas. Treballem amb les olors i proporcionem una neteja eficaç i professional.

El nostre personal està format i especialitzat per oferir el servei de neteja desitjat, i per descomptat, comptem amb personal de total confiança i professionalitat.

Sol·licitar informació

Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat

Potser estaves buscant:

neteja de centres educatius a Lleida
neteja de centres educatius a Barcelona
neteja de centres educatius a Tarragona
neteja de centres educatius a Girona
neteja de centres educatius a Navarra
neteja de centres educatius a Saragossa
neteja de centres educatius a Osca
neteja de centres educatius a Terol
neteja de centres educatius a Vizcaya
neteja de centres educatius a Guipúzcoa
neteja de  centres educatius a Àlava
neteja de centres educatius a Castelló
neteja de centres educatius a València
neteja de centres educatius a Alacant

Apliquem les novetats als serveis dels nostres clients


Demana’ns informació sense compromís