Serveis de neteja de superfícies i vidres


Uns vidres bruts et poden fer perdre clients.

Els vidres són delicats i com a tal requereixen un manteniment continuat de neteja per estar sempre en les millors condicions d’imatge i higiene.

Els vidres s’embruten amb molta facilitat i en ser una superfície “transparent” que deixa passar la llum exterior, fa que aquesta brutícia es vegi ràpidament i no agradi a la gent que envolta l’entorn de treball, siguin treballadors, clients o possibles clients.


Neteja de vidres
Neteja de vidres

Disposem de personal especialitzat per netejar vidres, siguin finestres, portes o vidres en alçada.  La neteja de vidres en alçada necessita maquinària o permisos específics per donar un bon servei de qualitat. De vegades per donar el servei de neteja de vidres en alçada s’ocupa part de la via pública i és necessari demanar els permisos pertinents a l’Ajuntament o entitat que correspongui. A Servinet ens ocupem de tots aquests tràmits per què tu no hagis de fer res.

El personal de neteja de Servinet està especialitzat i degudament format per realitzar tasques específiques de neteja de vidres en alçada. Tenim àmplia experiència en el sector, seguim els protocols de Riscos Laborals i complim amb tota la normativa.


Donem el millor servei de neteja seguint les nostres premisses de supervisió i seguiment del servei de neteja, utilització de productes de neteja ecològics i neteja sense productes en cas d’al·lèrgies (aigua ionitzada), i programa de seguiment de la qualitat i del medi ambient:

ISO 9001 i ISO 14001.


Disposem de la maquinària adequada i utilitzem la tecnologia més apropiada pel tractament de les superfícies, vidres i sostres,  segons necessitats en cada cas.

El nostre equip de professionals del sector de la neteja està format i preparat per manejar aquest tipus de maquinària.

Sol·licitar informació

Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat

Potser estaves buscant:

empresa de neteja de vidres a Lleida
empresa de neteja de vidres a Barcelona
empresa de neteja de vidres a Tarragona
empresa de neteja de vidres a Girona
empresa de neteja de vidres a Navarra
empresa de neteja de vidres a Saragossa
empresa de neteja de vidres a Osca
empresa de neteja de vidres a Terol
empresa de neteja de vidres a Vizcaya
empresa de neteja de vidres a Guipúzcoa
empresa de neteja de vidres a Àlava
empresa de neteja de vidres a Castelló
empresa de neteja de vidres a València
empresa de neteja de vidres a Alacant

Apliquem les novetats als serveis dels nostres clients


Demana’ns informació sense compromís