El vapor en la neteja d’indústries alimentàries

neteja vapor

El vapor, per diferents raons, aporta una solució òptima per a la neteja d’indústries alimentàries, en realitzar una neteja industrial absoluta de:

  1. Totes les eines i màquines que intervenen en factoria, sense cap dany per als seus components, plàstics o elèctrics, en poder treballar perfectament amb el vapor sobre el plàstic o la goma i sobre l’electricitat.
  2. Parets, terres i sostres de la mateixa factoria.
  3. La neteja amb vapor no permet que s’oxidin les superfícies metàl·liques, atès que l’alta temperatura del vapor obté un assecat gairebé instantani.
  4. El vapor a la temperatura de 130-170ºC no solament neta, sinó que desinfecta i esterilitza completament, eliminant tots els problemes bacteriològiques que la descomposició de restes orgàniques poguessin produir.
  5. Amb el vapor la quantitat d’aigua consumida és tan poca, que ens permet treballar còmodament en interiors sense haver de recollir grans quantitats d’aigua.
  6. En netejar amb vapor eliminem el perill de la utilització dels diferents productes de neteja (corrosius, àcids, abrasius, etc.) les restes del qual poden alterar el gust i la conservació dels productes alimentaris o resultar tòxics per al consumidor.

Al mercat hi ha diversos models de màquines de vapor que van des d’una potència de 1500 watts fins 13900 watts i pot, segons les seves necessitats, anar equipada de circuit de detergent (no tòxic, no abrasiu, no corrosiu) i d’aspiració.

 

 

 

 

Font: fitxa tècnica ITEL

 

Potser estaves buscant: empresa de neteja industrial, com fer una neteja industrial, empresa de neteja per industries alimentàries, empresa de neteja.

Compartir: