Com funciona el nostre servei?

La millor manera de conèixer les necessitats del nostre client, és apropant-nos a les seves instal·lacions i identificar les seves necessitats.

Concertem una visita personalitzada amb un dels nostres tècnics i fem arribar un projecte a mida i sense compromís.

Només cal que contactis amb nosaltres per concertar una visita.


El cost del servei dependrà sempre de les necessitats i especificacions del client, però a Servinet ens adaptem a tots els pressupostos. Elaborem el teu  pressupost, siguis una petita, mitjana o gran empresa, col·lectiu o organisme públic i oferim el millor servei de neteja professional pensat també en pressupostos ajustats.


Envia les teves dades, adjuntant el curriculum per accedir a places vacants a la nostra empresa.

Formulari de sol·licitud de feina


Localització


Adreça

Polígon Industrial “El Segre” Parcela 707
25191 Lleida

Tel.  973 18 30 06

Contactar amb Servinet


Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat

Tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a SERVEIS DE PERSONAL I NETEJA SL estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexacte o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.