Responsabilitat Social Corporativa

compromís social

A Servinet hem començat aquest 2021 amb esperança i il·lusió. Recentment hem renovat el nostre compromís amb la qualitat i el medi ambient amb les certificacions ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018, així com en la seguretat i la salut en el treball i la Responsabilitat Social Corporativa, per establir línies de col·laboració amb el  nostre entorn, mitjançant la certificació de la gestió que realitzem d’aquests àmbits en l’empresa.

Serveis de Personal i Neteja, SERVINET, és una empresa moderna i incorporem en la nostra gestió les tendències que imposa el mercat, la legislació i la societat per a donar una resposta completa als mateixos i continuar sent una empresa capdavantera i útil per a la societat.

Dins les certificacions de la gestió, hem implantat el codi de conducta que constitueix el compromís ètic de SERVINET, i estableix els principis bàsics per al desenvolupament de les relacions amb els seus principals grups d’interès. Aquest codi que ens proporciona un marc de referència on enquadrar el comportament de l’organització.

Codi de Conducta de Servinet

Compromesa amb la millora continua, Servinet treballa amb els millors productes del mercat, la maquinària més adient per a les feines més específiques i un equip humà professional. Degut a la pandèmia, durant el 2020 ens hem professionalitzat en l’àmbit de les desinfeccions.

Al 2010 vam obtenir la certificació del nostre Sistema de Gestió de Qualitat i el Sistema de Gestió ambiental i al 2016 la certificació del Sistema de Gestió de Seguretat i Salut tant per materialitzar el nostre compromís en aquestes matèries com perdonar resposta als requeriments dels clients. I així, fins al 2020, on vam iniciar la implantació del Sistema de Gestió Ètica i Socialment Responsable en el mateix sentit.

Informe responsabilitat social 

Compartir: